(0)

Puslespillet bind 4

E-book


I fÞrste del mÞder vi Ida, som bliver stalket. Hun fÄr hjÊlp af journalisten Lea Evelyn Brun, men det Êndrer ikke pÄ Idas psykologiske mareridt, hvilket resulterer i et fatalt mord. Samtidig fÞlger vi Frederiksens liv pÄ landevejen med hans nyfundne ven, hunden Dex.

I Stenmarken har Jobcentret problemer med at fÄ borgerne i arbejde, og specielt en sagsbehandler gÞr livet surt for fem kvindelige klienter. Lea fÄr til opgave at bosÊtte sig i Stenmarken for en periode under dÊkke af at vÊre arbejdssÞgende. Hendes opgave gÄr ud pÄ at finde ud af, hvad der er op og ned, og ikke mindst om der er en historie at hente. Vi fÞlger disse fem kvinder gennem deres tanker og oplevelser, som ogsÄ i denne handling ender med et mord. Samtidig arbejder kriminalinspektÞr Kelman pÄ en mordsag hos Brostad Lokalavis, hvor Lea tidligere har gjort karriere.

Uddrag af bogen

Da Nanna stod uden for bygningen, kunne hun ikke lÊngere holde sine fÞlelser tilbage. Med tÄrer i Þjnene gik hun hen til en bÊnk for at fÄ styr pÄ sine nerver, benene rystede, og hun kunne dÄrligt trÊkke vejret. Da hun havde siddet der lidt, hÞrte hun en stemme rÄbe efter hende. Det var Pernille, som kom kÞrende. »Nanna, vil du kÞre med!« Nanna rejste sig og gik hen til bilen, satte sig ind, men sagde stadig ikke noget.

Nanna ville sÄ gerne fortÊlle Pernille det hele, men hun kunne ikke fÄ et ord frem. Da de nÄede Pernilles lejlighed, kunne Nanna ikke finde fodfÊste og snublede pÄ vej ud af bilen. SÄ hun sad pÄ jorden og tudbrÞlede. Pernille havde aldrig oplevede noget lignende.

Om forfatteren

Mona Henny er fĂždt og opvokset i Fredericia. Hun debuterede med Puslespillet i 2018. Mona Hennys bĂžger er karakteriseret ved at vĂŠre letlĂŠste og med en begrĂŠnset mĂŠngde af udenomssnak.