(0)

Queerlequin - erotisk novellesamling

E-book


”Nathan griner og retter sig op. De ser lĂŠnge pĂ„ hinanden, og sĂ„ gĂ„r han mod dĂžren. Han tĂŠnker, at Kian er den slags person, han skal holde sig vĂŠk fra. Samtidig mĂŠrker han et enormt begĂŠr og en tiltrĂŠkning til ham. En enorm lyst til at vĂŠre en del af hans ligefremme indstilling og Ă„benlyse bundstyrerperspektiv, noget han genkender hos sig selv og er tryg med. Han fĂ„r en enorm trang til at kĂŠrtegne Kian over ryggen og trĂŠkke fingrene gennem hans hĂ„r for i nĂŠste Ăžjeblik at trĂŠkke Kian tĂŠt pĂ„ sig og kysse ham lidenskabeligt.”

Kian serverer drinks i restauranten, da han mĂžder Nathan. I lĂžbet af aftenen finder han ud af, at Nathan er ansvarlig for den planlagte nedrivning af den bygning, der huser hans hjem og atelier.

Da Kian med vilje spilder Ăžl ud over Nathan og fortĂŠller ham om den situation, han er sat i, fĂ„r Nathan dĂ„rlig samvittighed og tilbyder Kian noget, han ikke kan afslÄ 

Historierne i ”Queerlequin” fortĂŠller om mennesker, der eksperimenterer med deres egen seksualitet og opdager, at de mĂ„ske pĂ„ nogen, de aldrig har givet sig selv lov til at fantasere om. Samlingen indeholder noveller om sex mellem mĂŠnd, mellem kvinder og mellem mennesker, der lader sig rive sĂ„ meget med af deres lyster, at kĂžn bliver ligegyldigt.

Samlingen indeholder novellerne:

Kostskolen

HovedprĂŠmien

KlassekĂŠrlighed

Skindet bedrager

Smag af solskin

Vind eller forsvind

LUST er et forlag, der udgiver en samling af sexet og fantasifuld erotik. De har en mission om at udgive erotisk litteratur, der appellerer til alle slags mennesker, ved at reprÊsentere forskellige former for lyst og begÊr, sÄ vi kan forstÄ, at det er okay at tÊnke over sin seksualitet, sex, og hvad man tÊnder pÄ. Queerlequin-serien byder pÄ erotisk og underholdende litteratur, som alle kan identificere sig med.

Denne samling erotiske noveller er skrevet af fĂžlgende LUST-forfattere: Katja Slonawski, Noam Frick, I.A. Lynx og Virre Aventura. Katja Slonawski skriver spĂŠndende og erotisk ladede noveller om hverdagsmennesker i uventede situationer. Noam Frick har skrevet flere frĂŠkke noveller til Queerlequin-serien.