(170)

Raamatun myytit ja totuudet

audiobook & e-book


Raamatun kirjoitukset kiinnostavat luonnollisesti uskovaisia ihmisiÀ, mutta myös historioitsijat ovat paneutuneet Vanhan ja Uuden testamentin maailmaan ja kÀyttÀneet niitÀ lÀhteinÀ tutkiessaan aikaa, jolloin merkittÀvÀt sivilisaatiot syntyivÀt.

Vaikka Raamatun tarinoita on mahdotonta todistaa oikeiksi tai vÀÀriksi, taustalla voi olla todellisia tapahtumia. Siksi geologit etsivÀt totuutta vedenpaisumuksesta ja Nooan arkista. Meteorologit taas yrittÀvÀt selvittÀÀ, mihin tapahtumiin EgyptiÀ piinanneet vitsaukset liittyvÀt. Raamatuntutkijat pohtivat myös sitÀ, millaiset luonnonkatastrofit ovat voineet tuhota Sodoman ja Gomorran.

Raamatun myytit ja totuudet esittelee teorioita, jotka antavat ajattelemisen aihetta. EhkÀ usko ja tiede eivÀt olekaan kovin kaukana toisistaan. Mielenkiintoisia lukuhetkiÀ!

Maailman historia vie sinut henkeĂ€salpaavalle matkalle menneisyyteen. Nauti historian suurista tapahtumista ja palaa ajassa taaksepĂ€in – takaisin toisen maailmansodan eturintamaan, viikinkien ryöstöretkiin ja jumalia palvovien egyptilĂ€isten pariin. Maailman historia tarjoaa upeita artikkeleita jĂ€nnittĂ€vistĂ€ ja dramaattisista menneisyyden tapahtumista.


Narrator: Jussi Puhakka
Duration: