(15)

Rakkautta, rukouksia ja rauhoittavia

E-book


Hurmeisella huumorilla leukemiaa vastaan

HersyvÀn humoristinen selviytymiskertomus. Kun menevÀÀn ja menestyvÀÀn elÀmÀÀn tunkeutuu kutsumaton vieras, edessÀ on vuosien kamppailu kohti valoa.

Tv:stÀ tuttujen Kristiinan ja Timon uusioperheen idylli sÀrkyi joulukuussa 2005, kun Timon selkÀkipuna ja pÀÀnsÀrkynÀ alkanut oireilu varmistui akuutiksi leukemiaksi. Voimakas sytostaattikuuri oli viedÀ potilaan hengen, ja luuydinsiirtoa varten tarvittiin tuntematon arkipÀivÀn enkeli. Takana oli kuitenkin vasta sairaskertomuksen johdanto-osuus. Timon yhÀ jatkuva taistelu paluusta elÀmÀÀn ei olisi mahdollista ilman pariskunnan pettÀmÀtöntÀ huumoria, lujaa uskoa ja horjumatonta rakkaussuhdetta.

SyvÀsti koskettava mutta hersyvÀn humoristinen Rakkautta, rukouksia ja rauhoittavia osoittaa, ettÀ kuolemanvakava sairaus muuttaa kÀsityksiÀ tÀydellisestÀ elÀmÀnhallinnasta ja siitÀ, ettÀ terveys olisi onnellisen elÀmÀn tae.

HelsinkilÀinen toimittaja Kristiina Hanhirova tuli tunnetuksi 1990-luvun alkuvuosina MTV3:n Huomenta Suomi -ajankohtaisohjelman toimittajana yhdessÀ juontajaparinsa, aviomiehensÀ Timo Laukkion kanssa. Nykyisin Hanhirova on itsenÀinen mediayrittÀjÀ ja työskentelee tuottajana, kÀsikirjoittajana ja kouluttajana.