(0)

REJSEN TIL GUD

E-book


Mange mennesker søger en forbindelse med det guddommelige. Vi søger det mange steder, vi søger det i kÌrligheden, vi søger i Østens visdom eller i Vestens kristne traditioner.

NĂĽr vi finder kontakten til vores guddommelige ophav, bliver vi hele mennesker. NĂĽr vi opdager den guddommelige kilde, mĂŚrker vi, at vi er elskede, lige som vi er.

I mødet med den guddommelige kilde vil vores sjÌle juble.

Nu ønsker vi at dele alt det, vi rummer, og vores sjÌle begynder at danse livets, kÌrlighedens og skabelsens dans. Rejsen til Gud er min rejse til det guddommelige, men den er skrevet med hübet om at inspirere dig pü den vigtigste rejse i dit liv.

Uddrag af bogen

I denne frydefulde tilstand er det, som om hele skabelsen er vÌvet af Guds uendelige kÌrlighed. I denne indre tilstand ser vi ogsü vores nÌrmeste som de smukke, kÌrlige sjÌle, de er. Og i hjertets dyb takker vi for verdensaltet, for kÌrligheden, skønheden og sandheden.

Pü dette plan for bevidsthed bliver det ikke et spørgsmül, om Gud findes eller ej. Gud er, han skaber gavmildt, og vi er hans elskede børn pü en evig rejse med uendelige dimensioner at erfare. Det kildrer dejligt i maven, vi er levende, tÌndte og opmÌrksomme.

Om forfatteren

Thomas Bentzon-Ehlers er uddannet cand.jur. fra Aarhus Universitet. I en ürrÌkke har han beskÌftiget sig med politik, filosofi, pÌdagogik og meditation. Thomas elsker at vandre langs havet og lytte til sfÌrernes musik, svømme i det iskolde vinterhav med et smukt svanepar og at samtale om livets dybere mening. Han har tidligere udgivet Den guddommelige vision.