(0)

Rettidig omsorg

E-book


Her har Jens Moberg et personligt Êrinde: at fortÊlle om de grundtanker, der ligger bag hans ledelsesform. Det er en fortÊlling om hans egen bevÊgelse fra at blive udnÊvnt til chef til at blive valgt som leder af sine medarbejdere. Og det er en fortÊlling om en sÊrlig mÄde at vÊre leder pÄ.

For Jens Moberg er omsorg et nĂžglebegreb: ”Det er vigtigt at drage den nĂždvendige omsorg for kunder og medarbejdere, i den rette dosis og i den rette form. Jeg er af den overbevisning, at hvis medarbejderne fĂ„r rettidig omsorg, vil de sĂžrge for den rettidige omhu, som er sĂ„ vigtig for virksomheden og dens resultater”. Han kender ogsĂ„ til modsĂŠtningen: ”I organisationer med en udbredt grad af ordreafgivelse og efterfĂžlgende kontrol og repressalier gĂžr medarbejderne, hvad de fĂ„r besked pĂ„, fordi de er bange for chefen. Dette er management by fear. SĂ„danne organisationer og medarbejderne yder langt fra deres optimale.”

Jens Moberg er kendt for at skabe omsĂŠtning, prĂŠstation og bundlinjer. Gennem sin sĂŠrlige lederstil har han fĂ„et sine organisationer til at prĂŠstere mere end de fleste. I Rettidig omsorg fĂ„r man en sjĂŠldent personligt leveret opskrift pĂ„ en ny og fremtidsrettet lederstil. Faktisk har man fĂžlelsen af at have vĂŠret i selskab med lederen og personen Jens Moberg, nĂ„r man har lĂŠst bogen – og i godt og lĂŠrerigt selskab!

Bogen er illustreret af Anders Morgenthaler.

Forfatterens royalties fra bogen bliver fordelt ligeligt mellem KrĂŠftens BekĂŠmpelse og Hjerteforeningen.

Jens Moberg er nomineret til Årets leder 2009. Se, hvem der ellers er nomineret og stem her.

Steen Hildebrandt gav Rettidig omsorg seks huer i BĂžrsen: Jens Moberg er obligatorisk ferielĂŠsning.

Se interview med Jens Moberg pÄ BÞrsen TV.

Lyt ogsÄ til interview med Jens Moberg fra P1.

Jens Moberg var gĂŠst i TV2 Lorry Ugen igen.

Rettidig omsorg er ogsÄ nÊvnt pÄ K Forum - pÄ redaktionens sommerferie-lÊse-liste.

LÊs ogsÄ Lars Kolinds anmeldelse af Rettidig omsorg.

LÊs ogsÄ Klaus Lunds anmeldelse af Rettidig omsorg.