(0)

Riddersporer

audiobook


Gudrun er en frisk og aktiv kvinde pü 57 ür. Hun er glad for naturen og sin have, og hun kan godt lide at cykle lange ture. En dag cykler Gudrun til Hillerød. Da hun stür pü torvet, kan hun ikke huske, hvorfor hun er cyklet dertil. Hun er begyndt at glemme ting, det bliver vÌrre og vÌrre. Bare hendes datter Hanne og naboerne ikke opdager noget. Gudrun er bange for, at der er noget alvorligt galt med hende. Mülgruppe:Voksne tosprogede og lÌsesvage voksne.

LÌsevÌrkstedet tilbyder et stort udvalg af frilÌsningsbøger til unge og voksne, der har svÌrt ved at lÌse. Bøgerne er overskuelige, og emnerne er udvalgt, sü de er relevante for mülgruppen. Størstedelen af bøgerne er fiktion, andre er bibliografier, og nogle er inspireret af virkelige hÌndelser. Der findes opgaver til de fleste titler i serien.

Kate Royster er en dansk forfatter. Hun er uddannet cand.mag. i dansk og tysk fra Københavns Universitet og arbejdede i mange ür for Dansk FlygtningehjÌlp, før hun debuterede i 2004. Hun har blandt andet skrevet flere romaner, henvendt til unge og voksne med lÌsevanskeligheder, der skal have mulighed for inspirerende lÌseoplevelser.


Narrator: Ulla Maibom
Duration: