(479)

Ristiaallokossa

audiobook & e-book


HengÀstyttÀvÀÀ jÀnnitystÀ hyisessÀ Sandhamnissa.

Viveca Stenin dekkari Ristiaallokossa vie talvisen kolkkoon Sandhamniin. Jouluaaton lumimyrsky ulvoo yli saaren, kun lautalle juoksee ahdistunut nainen.

TapaninpÀivÀnÀ löytyy hotellin rannasta ruumis, ja rikosylikonstaapeli Thomas Andreasson joutuu keskeyttÀmÀÀn jouluvapaansa. SelviÀÀ, ettÀ tapaukseen liittyy uhkauksia saanut, tunnettu sotakirjeenvaihtaja, muukalaisvastaisia aineksia sekÀ harvinaisen huolellinen murhaaja. Thomas etsii kiivaasti yhteistÀ nimittÀjÀÀ, kun vastaan tulee uusia surmatapauksia. Samaan aikaan Thomaksen lapsuudenystÀvÀ Nora Linde joutuu tilanteeseen, jossa hÀnen ammatillinen kunniansa kyseenalaistetaan. Noran on pakko tehdÀ pÀÀtös, joka muuttaa hÀnen koko elÀmÀnsÀ.

Ristiaallokossa on bestsellerkirjailija Viveca Stenin kuudes rikosromaani poliisimies Thomas Andreassonista ja juristi Nora LindestÀ. Se on tiheÀ kertomus petetyistÀ toiveista, tukahdutetuista muistoista ja kÀtketystÀ hÀpeÀstÀ.

Viveca Sten (s. 1959) on entinen juristi ja nykyinen tÀysipÀivÀinen dekkarikirjailija. HÀn asuu talvet Tukholmassa ja kesÀt sukunsa huvilassa Sandhamnin saarella, minne hÀn rikostarinansakin sijoittaa. Stenin rikostarinoissa perheellÀ ja ihmissuhteilla on keskeinen rooli niin pÀÀhenkilöiden arjessa kuin rikosten motiivinakin, aivan kuten oikeassa elÀmÀssÀ. Stenin rakastetuista dekkareista on tehty Suomessakin nÀhty tv-sarja Murha Sandhamnissa.


Narrator: Jani Karvinen
Duration: