(16)

Rooman sudet

audiobook


Kaksoset Kaius ja Silva muuttavat Italiaan vanhempiensa työkomennuksen takia. Samoin Italiaan lÀhtee myös heidÀn kaverinsa Leo. Maan omintakeinen liikennekulttuuri tulee oitis tutuksi, kun pojat joutuvat vuoristossa peltikolariin. Samalla he laittavat merkille pakettiauton kyydissÀ olleet oudot paketit, joiden kyljissÀ on salaperÀisiÀ merkintöjÀ. Kun Silva selvittÀÀ, ettÀ merkinnÀt viittaavat vanhaan italialaiseen myyttiin susipapistosta, Kaius ja Leo ryhtyvÀt tutkimaan, mitÀ vuoristossa ja sen hÀmÀrÀperÀisillÀ kaivauksilla on oikein meneillÀÀn.

Nuorten oma Arkeomysteeri-sarja rÀjÀhtÀÀ kÀyntiin toimintaseikkailussa, jossa tutustutaan myös Rooman perustamistarinaan.

Arkeomysteeri on vauhdikas nuorten jÀnnityssarja, jonka pÀÀhenkilöt Kaius, Silva ja Leo seikkailevat Italiassa ja tutustuvat samalla maan kiehtovaan historiaan.

Nemo Rossi on Mika Rissasen ja Juha Tahvanaisen yhteinen kirjailijanimi, jolla he ovat kirjoittaneet nuorten Arkeomysteeri-jÀnnityssarjan. Historiantutkijana toimiva Rissanen ja latinan opettaja Tahvanainen ovat julkaisseet yhdessÀ myös useampia tietokirjoja.


Narrator: Oskari Katajisto
Duration: