(0)

Seks

E-book


En forfatter i skrivekrise, der fortvivlet bakser med sit selvvÊrd og sin nye roman, en mandelig forretningsrejsende, der pÄ vej til Budapest mÞder en ung stewardesse, en fortabt kriminel, en kvindelig kriminalbetjent og en gammel dronning. Seks forskellige menneskeskÊbner flettes sammen i denne stafetroman, der udfolder et princip om, at vi alle er forbundet med hinanden seks led ude. En smuk roman om hvordan mennesker er ensomme og alligevel bundet sammen.

Mette Thomsen (f. 1970) debuterede som forfatter i 1994 med ‘Af en superhelts bekendelser’ og fulgte Ă„ret efter op med den senmodernistiske roman ‘Plastic’. Senest har hun skrevet ‘Seks’ der udkom i 2009.

Det er tretten Är siden, Mette Thomsen sidst udgav en roman for voksne, og jeg har mange gange tÊnkt pÄ, hvornÄr hun mon skrev noget igen. Men her er hun altsÄ tilbage med en veloplagt og velskrevet stafetroman... Velkommen tilbage Mette Thomsen! Vi har savnet dig!" - Litteratursiden

"Thomsen er en stilsikker forfatter. Hun skaber trovĂŠrdige og fascinerende portrĂŠtter med sin personlige stil." Lise Malstrand-JĂžrgensen, Berlingske Tidende.