(2)

Selvheling

audiobook


"Selvheling" handler om at tĂŠnke sundhed pĂ„ en ny mĂ„de. Da Ellen Eriksens sĂžn i 1996 fĂ„r stillet en ADHD/DAMP-diagnose med lĂŠseproblemer m.m., og de sĂŠdvanlige tilbud ikke rĂŠkker, tvinges familien til Australien – til et mĂžde med den australske behandler Cameron Dawson. Dette mĂžde giver Ellen Eriksen et ny syn pĂ„ sundhed og helbred – og en rĂŠkke redskaber. SĂžnnen bliver rask.

Ellen Eriksen beskĂŠftiger sig ikke mindst med bĂžrn, hvor ubalancerne kan komme til udtryk ved mange ting, f.eks. i skolen ved vanskeligheder med indlĂŠring, koncentration, selvtillid, selvvĂŠrd og store humĂžrsvingninger. Årsagen, hĂŠvder hun, kan vĂŠre, at kroppens frekvenser ikke svinger harmonisk, og sĂ„ kan ingen klare hverdagen sĂŠrligt godt.

Flere og flere medarbejdere i sundhedssektoren har fÄet Þjnene op for Corrective Sounds-metoden som en enestÄende, enkel og smertefri behandlingsform.

Bogen henvender sig til alle, der er interesseret i at fĂ„ et ’udvidet syn’ pĂ„ krop, helbred og naturlige behandlingsmuligheder. Forfatteren afslĂžrer de syv vĂŠsentligste faktorer til, at din krop kommer i ubalance. Desuden fĂ„r du viden og indsigt i den nye tids energi- og frekvensmedicin. Bogen er krydret med 25 klienters fortĂŠllinger om deres store og smĂ„ helbredsudfordringer og erfaringer med brug af metoden.

Ellen Eriksen er uddannet sygeplejerske, bĂžrnesygeplejerske, sundheds- og livsstilscoach m.m. I 2001 inviterede hun sin australske lĂŠremester C. Dawson til Danmark. Der opstod et formaliseret samarbejde om at udbrede Corrective Sounds i Danmark. Siden 2001 har Ellen Eriksen vĂŠret fuldtidsbeskĂŠftiget som CS-behandler, og hun driver Cure2Life-klinikkerne i Frederikshavn og Aarhus.


Narrator: Malene Bjerg
Duration: