(0)

Skorpionens breve

E-book


En mystisk mand har füet fingre i en rÌkke hemmeligheder, som han pü kynisk vis afpresser forskellige politikere, skuespillerinder og videnskabsmÌnd med. Ingen ved, hvordan han har füet fat i de smudsige hemmeligheder, der kan ødelÌgge folks liv og karrierer, men de fleste vil hellere hoste op med pengene end at forsøge at stoppe afpresseren.

Botanikeren George Constantine nÌgter imidlertid at give efter for afpresning og sammen med datteren til et af de andre ofre, forsøger han at løse mysteriet. Undervejs falder George i kløerne pü skruppelløse forbrydere og ender i prekÌre situationer med sin smukke hjÌlper, hvor kemien slür gnister imellem dem.

Alt i alt har Victor Canning lagt op til en nervepirrende thriller i hĂŚsblĂŚsende tempo med seksuelle spĂŚndinger, der giver bogen det helt rigtige krydderi.

Victor Canning (1911-1986) var en britisk forfatter, der skrev et vĂŚld af romaner, som opnĂĽede stor popularitet i bĂĽde Storbritannien og udlandet. Han skrev hovedsageligt spĂŚndingsromaner, hvoraf mange er blevet oversat til fremmedsprog.