(17)

Sort monsun

audiobook & e-book


En dansk ambassadĂžrdatter forsvinder sporlĂžst i Bangkok.

Den traumatiserede udenrigskorrespondent Cathrine Birklund rejser til den thailandske hovedstad efter en personlig deroute, der ogsÄ har kostet hende jobbet. Hun har planer om at gemme sig, men siger modvilligt ja til at hjÊlpe sin gamle veninde Pim med at opklare sagen om den forsvundne pige.

Hurtigt stĂ„r det klart, at sagen rummer flere lag, og at Cathrine mĂ„ske har fundet den historie, der kan fĂ„ hendes karriere – og dermed ogsĂ„ hendes liv – pĂ„ ret kĂžl igen.

Mens hun arbejder pÄ historien, kommer Cathrines egen sikkerhed i fare. Og samtidig truer de dÊmoner, hun forsÞger at flygte fra, hele tiden med at indhente hende.

”Sort monsun” er fþrste bind i en trilogi med journalisten Cathrine Birklund som hovedperson.

Om forfatteren:

Christina Lund (f. 1980) er uddannet journalist og har lÊst SydÞstasienstudier pÄ Chulalongkorn University i Bangkok. Hun har beskÊftiget sig journalistisk med Asien siden 2007. Hun har desuden boet og arbejdet som freelancekorrespondent i Bangkok for danske medier som DR, Jyllands-Posten og Kristeligt Dagblad.

I 2012 udgav hun den dokumentariske bog ”Ashins forĂ„r – fortĂŠllinger fra Burma”, der blev nomineret til Kristian Dahls Mindelegat, ogsĂ„ kaldet Den lille Cavlingpris. ”Sort monsun” er hendes skĂžnlitterĂŠre debut.


Narrator: Susanne Storm
Duration: