(0)

Spis dig uden om type 2-diabetes med Sense

E-book


VÊgttab er et af de allerbedste redskaber, hvis man vil undgÄ eller udskyde at fÄ type 2-diabetes. Det skyldes, at der er tÊt sammenhÊng mellem forhÞjet blodsukker og for meget fedt pÄ kroppen: 80 pct. af alle overvÊgtige har allerede et let forhÞjet blodsukker (prÊdiabetes) og dermed stÊrkt Þget risiko for at udvikle sygdommen. En mindre andel udvikler type 2-diabetes, selv om de er normalvÊgtige, og de er ofte arveligt disponeret.

Antallet af mennesker med type 2-diabetes blev mere end fordoblet mellem Är 2000 og 2016, og alt tyder pÄ, at den eksplosive vÊkst vil fortsÊtte.

Heldigvis er det muligt at opnÄ et normalt blodsukker med helt almindelig mad og sund fornuft, og denne bog fortÊller prÊcis hvordan. Metoden og de 45 nemme, velsmagende retter i bogen er resultat af et mÄlrettet samarbejde mellem erfarne diÊtister fra Diabetesforeningen og Suzy Wengel, hvis succesrige slanke- og livsstilsprincipper danner fundament i den sÄkaldte Sense-metode. Opskrifterne er udviklet med baggrund i de officielle anbefalinger og kostrÄd, men sÄ blodsukkervenligt som muligt.

Sense er et populÊrt redskab til at fÄ styr pÄ portionsstÞrrelser og spisevaner, sÄ man taber sig uden sult, forbud og dÄrlig samvittighed. Titusindvis af danskere har allerede tabt sig med Sense-metoden.

– Vi har bidt mĂŠrke i, at rigtig mange af dem, der har tabt sig, samtidig har fĂ„et et lavere og sundere blodsukker. Det har inspireret os til denne bog, der har specifikt fokus pĂ„, hvordan man skal spise for at sĂŠnke sit blodsukker og dermed ogsĂ„ risikoen for type 2-diabetes, fortĂŠller Suzy Wengel.

Ud over opskrifterne og Sense-principperne indeholder bogen et lĂŠgeligt afsnit om prĂŠdiabetes, forfattet af professor Jesper Wengel og lĂŠge Anne Haghfelt.