(0)

Stenskoven

audiobook & e-book


Ulv og følgesvenden Malto er sluppet fra de onde dvÌrge og forfÌrdelige wolfere og fortsÌtter eftersøgningen af Ulvs søster. De kommer gennem en skov med menneskeÌdende trolde, som har tÌnkt at stege dem pü bület. En ukendt person redder dem fra en grum skÌbne. Parret møder syv godmodige kÌmper, som rejser sig efter lang tids forbandelse, og endelig mü de kÌmpe sig over bjerge med lumske grotter og farlige laviner. De für brug for den mystiske skindpose, som sÌrlingen havde givet dem med, da de begyndte den lange rejse.

Fire spÌndende fortÌllinger der udspiller sig i et oldtidsmiljø, hvor Ulv og Malto kÌmper mod ondskaben i en verden af uhyrer, mÌrkelige vÌsner og mange andre farer. De støder pü menneskeÌdende trolde, kÌmper, dvÌrge og lumske grotter i deres jagt efter Ulvs bortførte søster.

Orla Klausen (f. 1946) er en dansk forfatter og tegneserietegner. Han er oprindeligt uddannet lÌrer, men i 1981 debuterede han med et tegneseriealbum i en serie om Jens Langkniv. De fleste af Orla Klausens fortÌllinger tager udgangspunkt i Danmarkshistorien, og en stor del af dem foregür i 1600-tallet. Klausen har desuden illustreret adskillige børnebøger.