(3)

Tid til forandring

audiobook & e-book


Marcia Willett er tilbage med en dejlig ny roman om familier, kĂŠrlighed og venskab og om at turde gribe de muligheder for forandring, som livet tilbyder en.

Det er helligtrekonger og tid til at tage hul pÄ et nyt Är pÄ det gamle idylliske kloster Chi-meur i det smukke, barske Cornwall. Klosterets altmuligmand Clem og hans fireÄrige sÞn Jakey gÞr klar til at pakke julepynten ned, og Clems mor Dossie er kommet for at hjÊlpe dem. Clem kÊmper stadig med sorgen over sin kones dÞd og arbejder hÄrdt pÄ at skabe et godt nyt liv for sig selv og sin lille sÞn i klosterets portnerbolig. Heldigvis er de omgivet af varme, gode mennesker, der stÄr klar til at hjÊlpe og stÞtte.

Men den trygge base i klosteret er truet, da en pengebegĂŠrlig ejendomsspekulant fatter interesse for den smukke, historiske klosterbygning. Vil Clem og den fasttĂžmrede venneflok, som i den grad er afhĂŠngig af hinanden, endnu vĂŠre sammen til nĂŠste jul? Og hvad vil de have lĂŠrt om den sande betydning af familien og om at have et sted, man virkelig hĂžrer til?

Copyright © Marcia Willett 2011

Published by arrangement with Sane TöregÄrd Agency AB

Oversat af Lene SchiĂžtt fra The Christmas Angel

familien, sammenhold, fĂŠllesskab, venskab, Cornwall, England


Narrator: Jette Mechlenburg
Duration: