(17)

Tidsvandrare

audiobook


Den kÀnda författaren David Hamilton har tillsammans med sin Àlskade Lisa precis köpt sitt drömhus och de ser fram emot ett lugnt liv pÄ landet. Men köpekontraktet har ett villkor: ett av rummen fÄr inte betrÀdas, nÄgonsin. Davids nyfikenhet och lÀngtan efter att skriva en ny roman tar dock överhanden och de bestÀmmer sig för att nÀrmare undersöka det hemliga rummet och husets historia. Vem Àr Alice, den unga kvinnan som spÄrlöst försvann för sjuttio Är sedan, och vad var hennes öde? Vem Àr mannen med hunden som visar sig för dem och vilka Àr det egentligen som sÄlt huset till dem?

NÀr David och Lisa hittar en tidsmaskin ser de sin chans att Àntligen fÄ svar pÄ sina frÄgor. De pÄbörjar en resa bakÄt i tiden men inser snart att deras avtryck i historien fÄr oanade följder.

Med Tidsvandrare har Behroz Behnejad skrivit en roman som tar med lĂ€saren pĂ„ en svindlande resa dĂ€r den trygga tidsordningen omkullkastas och frĂ„gor om möjligheterna – och rĂ€ttigheterna – att pĂ„verka historien vĂ€cks.


Narrator: David Ringblom
Duration: