(3)

Tytöt sopassa

E-book


Väärinkäsityksiä ja romantiikkaa terveyskeskuksessa.

Tarja on jättänyt taakseen ikävän työpaikan terveyskeskuslääkärinä, ja ennen seuraavaa virkaa hän nauttii lomasta. Tarja lähtee reissuun serkkunsa Anitan luokse, mutta perille päästyään hän astuu rappusissa harhaan ja kaatuu. Niinpä tie vie tuttuihin maisemiin, tällä kertaa potilaaksi. Harmittavaa, mutta onneksi onnettomuus on vain pieni kompastuskivi loman alussa. Tai niin Tarja luulee.

Potilassängyssä maatessaan Tarja alkaa ihmetellä, miksi Anita, joka sentään työskentelee samassa rakennuksessa, ei käy häntä katsomassa. Entä miksi kaikki kohtelevat Tarjaa kuin tuntisivat hänet, vaikka naisella ei ole harmainta aavistusta siitä, kuka kukin on. Luulevatko lääkärit ja hoitajat häntä Anitaksi? Kyllähän he näyttävät samalta, mutta kai Anitan työkaverit eron huomaavat? Onko Anitalla jokin suunnitelma, johon väärinkäsitykset liittyvät? Entä miten tällaiseen yhtälöön sopii ihastuminen, rakkaus kun tunnetusti tuppaa mutkistamaan asioita?

Tytöt sopassa on alun perin julkaistu kirjailijanimellä Sorja Sinisalo.

Rakkautta ja lääketiedettä

Rakkautta ja lääketiedettä -sarjan romanttiset tarinat sijoittuvat sairaalamaailmaan.

Tuija Lehtinen (s. 1954) on rakastettu kirjailija, joka on tunnettu erityisesti nuortenkirjoistaan. Uransa alkuvuosina hän kirjoitti myös Kolmiokirjan romanttisia lukemistoja.