(8)

Uden fornuft

audiobook & e-book


Claudia er havnet i problemer. Hun kommer tilfĂŠldigvis til at overhĂžre den samtale, hvor Paige slĂ„r op med Iris – og Paige og Iris er det hotteste par pĂ„ skolen. SĂ„ da Claudia mod sin vilje bliver sat sammen med den vanskelige og temperamentsfulde Iris i Ă„rets skoleteaterstykke ‘En skĂŠrsommernats drĂžm’, udvikler tingene sig i en kedelig retning. Men den sĂždeste og skĂžreste dreng, Claudia kender, er heldigvis ogsĂ„ med, og det bliver et sidste skoleĂ„r med mange nye erkendelser.

Claudia bevÊger sig i en verden af intense venskaber og forsigtige forelskelser i UDEN FORNUFT. Hun er kvik og sjov, men har ogsÄ, meget menneskeligt, sine fejl og mangler at slÄs med. UDEN FORNUFT er en roman om at fÄ udvidet sin horisont, tillade sig selv at vÊre sÄrbar og at acceptere og elske mennesker, som de i virkeligheden er.

En samtidsroman for unge af Emma Mills om en pige, der igennem skolens opfĂžrelse af stykket ‘En skĂŠrsommernats drĂžm’ bliver fĂžrt ind i nye venskaber og mĂ„ske endda ogsĂ„ til kĂŠrlighed. Og Shakespeares eviggyldige tekst om kĂŠrlighed og selvbilleder spejles pĂ„ smukkeste vis.

Emma Mills har skrevet to romaner fÞr denne, og den nÊste udkommer i 2020. Alle hendes bÞger bliver udgivet af Macmillan-forlaget Henry Holt i USA. Hun bor i Indianapolis, hvor hun lige nu skriver pÄ sin ph.d. i cellebiologi. Hendes fÞlgere pÄ instagram, twitter og youtube kender hende som Elmify.


Narrator: Klara Witt
Duration: