(0)

Ulvetid

E-book


Det er lykkedes Siggi at finde frem til sin far, men undervejs mistede han alt, hvad han havde: sin mor, sin titel og sin ĂŚre. Hans far vil hjĂŚlpe Siggi med at fĂĽ hĂŚvn over sine fjender. Han optrĂŚner Siggi til at blive kriger, men fjenderne er magtfulde og snu. Er Siggis vilje stĂŚrk nok til at slĂĽ dem?

"Ulvetid" er anden del af Sagaen om Sigurd. Den fortÌller om en ung drengs søgen efter retfÌrdighed og identitet i en middelalderagtig og eventyrlig verden.

Sagaen om Sigurd Svinedreng foregür i en middelalderagtig verden med drager og magiske svÌrd. Samtidig handler bøgerne om emner, der er tidsløse, og som er lige sü relevante i vores verden. Bøgerne fortÌller om identitet, retfÌrdighed, familie og skÌbnen.

Josefine Ottesen (f.1956) er børnebogsforfatter, dramatiker og teaterinstruktør. Hun er uddannet skuespiller, men har siden 1990'erne levet af at skrive sine populÌre fantasybøger til børn og unge. Siden begyndelsen af sin karriere har hun vundet adskillige priser for sine bøger, blandt andet Kulturministeriets Børnebogspris og Orla-prisen.