(12)

Under samme himmel

audiobook & e-book


Selfmademanden Leo Stemme er en succes. Han har egenhÊndigt bygget en stor virksomhed op, og det har gjort ham bÄde rig og kendt. Men Leo er nÄet til det punkt, hvor hans krop begynder at sige stop til den fortravlede livsstil og de dÄrlige vaner. Det bliver han nÞdt til at Êndre, fÞr det er for sent, og det har han tÊnkt sig at gÞre ved at skrive en selvbiografi i sin nye villa langt ude i de stille fjelde.

Det viser sig dog, at det ikke er sÄ let for Leo at fÄ skrevet den bog. Det er langt hÄrdere at tage fat i problemerne omkring familien, end han havde regnet med. Hans angst og rastlÞshed vokser, mens han gÞr sit bedste for at undgÄ at se sine dÊmoner i Þjnene. Samtidig er han fuld af lÊngsel efter den fÞrste kvinde, der rigtigt har udfordret ham og krÊvet, at han blev en bedre mand. Kan han mon vinde hende tilbage? Kan han overkomme sin frygt for at se sin fortid og svigt i Þjnene og mÄske blive hende vÊrdig? Kan han genoprette sit Þdelagte forhold til sine bÞrn pÄ samme tid?

Susanne prÞver at overbevise sig selv om, at hun er kommet sig over Leo, og at han er lige sÄ dÄrlig for hende, som hendes eksmand var. Men da hun fÄr en uventet mail fra ham, kan hun alligevel ikke lade vÊre med at hjÊlpe ham. Mens Leo lÊrer sin adfÊrd at kende og lÊrer at lave om pÄ uvanerne, indser Susanne, at hun er nÞdt til at lÊgge sine fordomme om mÊnd som Leo pÄ hylden. Og sammen kommer de langsomt tÊttere pÄ bÄde sig selv og hinanden.

Under samme himmel er en bog om at se sin fortid i Ăžjnene, at turde Ă„bne sig op og opleve ĂŠgte intimitet. Bogen er en uafhĂŠngig fortsĂŠttelse af ‘I figentrĂŠets skygge’. Har du lĂŠst den, vil du ikke undvĂŠre at lĂŠse denne.


Narrator: Klara Witt
Duration: