(16)

Uskaliaat 4: Muusani

audiobook & e-book


"Ingrid vain seisoi siinÀ ja antoi riisua itsensÀ, vaatekappale vaatekappaleelta. Ja hÀn antoi johdattaa itsensÀ sohvalle ja salli Xenian asetella hÀnet juuri haluamaansa asentoon: Toinen kÀsi kevyesti otsalla, toinen pallean pÀÀllÀ ja levÀllÀÀn olevat jalat koukussa."

Lehtori Ingrid Bromley pÀÀttÀÀ vuokrata puolet Pohjanmeren rannalla olevasta kesÀmökistÀÀn taiteilijatar Xenialle. Nuori punatukkainen taiteilija tuo rauhattomuutta Ingridin rauhalliseen, jÀrjestelmÀlliseen elÀmÀÀn. Kun sensuelli, karheaÀÀninen Xenia pyytÀÀ IngridiÀ mallikseen, Ingrid tuntee tulevansa ensimmÀistÀ kertaa elÀmÀssÀÀn todellakin toisen ihmisen nÀkemÀksi. Ja sitten hÀn alkaa tuntea jotakin muuta...

Kauniissa, perintönÀ kulkevissa kesÀmökeissÀ GrÄ Klitin lÀhellÀ asukkaat hengittÀvÀt Pohjanmeren tuoksuja ja nauttivat auringosta, kuten perheet ovat tehneet sukupolvesta toiseen. ElÀmme 1960-luvun loppua, ja ilmassa on levottomuutta ja outoa vapautta, mikÀ synnyttÀÀ odottamattomia jÀnnitteitÀ. Erotiikan mullistava voima on vastustamaton, ja uskaliaiden mökkilÀisten elÀmÀt muuttavat tÀysin suuntaansa. He kokevat uusia seksin muotoja, uusia rakkaussuhteita ja huomaavat elÀmÀnsÀ muuttavan kurssia.

Uskaliaat on kuusiosainen eroottinen sarja.

Ane-Marie Kjeldberg (s. 1960) on tanskalainen kirjailija, toimittaja ja kirjoittamisen valmentaja.