(47)

Vagt forbi

audiobook & e-book


Sidste bind i Kings krimi-trilogi der begyndte med Mercedesmanden og De der sĂžger.

Den djÊvelske Mercedes-morder driver sine fjender til selvmord, og hvis Bill Hodges og Holly Gibney ikke finder en mÄde at stoppe ham pÄ, ender de med selv at blive ofre.

Noget er vÄgnet pÄ stue 217 pÄ Lakes Region Traumatic Brain Injury Clinic. Noget ondt. Brady Hartsfield, gerningmanden bag Mercedes masakren, har vÊret indlagt pÄ klinikken i fem Är i en vegetativ tilstand. IfÞlge hans lÊger er det usandsynligt, at han nogensinde kommer til sig selv igen. Men bag sin savlen og stirren er Brady vÄgen og i besiddelse af dÞdbringende evner, som gÞr ham i stand til at forvolde ufattelig ravage uden overhovedet at forlade hospitalsstuen.

Den pensionerede politikommisĂŠr, Bill Hodges, som vi ogsĂ„ mĂždte i Mr. Mercedes og De der sĂžger, driver nu et detektivbureau sammen med sin partner Holly Gibney, kvinden som stod bag slaget, der henviste Hartsfield til en fast plads pĂ„ hjerneskadeafdelingen. Da Bill og Holly bliver tilkaldt til i forbindelse med et selvmord, som har tilknytning til Mercedes masakren, trĂŠkkes de ind i deres hidtil farligste sag, som ikke alene bringer deres egne liv i fare, men ogsĂ„ sĂŠtter deres nĂŠrmeste i farezonen. Hartfield er tilbage og han planlĂŠgger – ikke kun over Hodges og hans venner, men over hele byen.


Narrator: Peter BĂžttger
Duration: