(61)

Vagtposten

audiobook & e-book


Reacher har som sĂŠdvanlig ubegrĂŠnset tid og ingen sĂŠrlige steder at skulle hen. En morgen havner han i en by i nĂŠrheden af Pleasantville, Tennessee.

Der er bare intet behageligt ved stedet.

Ved hÞjlys dag ser Reacher en intetanende mand pÄ vej ind i et baghold. De er fire mod en, sÄ Reacher griber ind med sin karakteristiske mÄde at lÞse konflikter pÄ.

Manden, han har reddet, er den stilfÊrdige it-chef Rusty Rutherford, der for nylig er blevet fyret i forbindelse med, at et cyberangreb har blokeret byens netvÊrk, registre, oplysninger ... og hemmeligheder. Rutherford er kun interesseret i at holde lav profil, fremstÄ uskyldig og fÄ renset sit navn.

Reacher tĂŠnker sit. Der er mere i historien end som sĂ„. Rutherfords overfaldsmĂŠnd er del af noget alvorligt og livsfarligt, som omfatter bĂ„de en konspiration, en afledningsmanĂžvre og mord – og det hele kredser om en undselig lille fyr med kaffepletter pĂ„ trĂžjen og ingen anelse om, hvad han er oppe mod.

Regel nummer et: Ved man ikke, hvad man er kommet ud i, er det om at have Reacher ved sin side.

Jack Reacher er vore dages James Bond og som spĂŠndingshelt umulig at fĂ„ for meget af. – Ken Follett

„Lee Child skal léses.“ Sara Blédel

Lee Child er en af verdens fÞrende thriller- forfattere. Han er fÞdt i Coventry, vokset op i Birmingham og bor nu i New York. Det hÊvdes, at der hvert niende sekund bliver solgt en af hans romaner om Jack Reacher et sted i verden. Hans bÞger ligger jÊvnligt pÄ toppen af alverdens bestsellerlister og er solgt i over hundrede millioner eksemplarer. Der er forelÞbig blevet produceret to store Hollywoodfilm om Jack Reacher. Child har modtaget mange hÊdersbevisninger, senest som Author of the Year ved British Book Awards 2019. Ligeledes i 2019 udnÊvnte dronning Elizabeth II ham til Commander of the British Empire.


Narrator: Mikkel Bay Mortensen
Duration: