(0)

Venus ja joulun merkit

audiobook


Yksi nainen, kaksi miestÀ ja kolmen perheen joulu.

Venus Juntunen työskentelee lahjatavaraliikkeessÀ, jossa joulun odotus tuntuu kaikkialla. TÀnÀ vuonna joulusta on kuitenkin rauha kaukana, sillÀ Venuksen Àiti on kutsunut perinteiseen perhejouluun mukaan myös mummin. Venus ei usko voivansa kohdata mummia, jonka huomautukset Venuksen painosta ovat jÀttÀneet hÀneen syvÀn haavan. Onko Venuksen syytÀ tuppautua jouluksi ystÀvien nurkkiin tai lentÀÀ muiden suomalaisten mukana Fuengirolaan perhettÀ pakoon?

Tilanne mutkistuu entisestÀÀn, kun Venuksen elĂ€mÀÀn astuu kaksi miestĂ€: komea italialainen naapuri Fabio ja lupsakka entinen opiskelukaveri Arsi. Venus on yhtĂ€kkiĂ€ useiden valintojen edessĂ€. Kenen kanssa viettÀÀ joulu? EntĂ€ kenelle avata sydĂ€ntÀÀn? Apuun tulevat niin tarot-kortit kuin rakkaat ystĂ€vĂ€tkin, ja pian koittaa joulu, jonka aikana Venus yllĂ€ttÀÀ itsensÀ 

Vappu-Tuuli Fagerson on turkulainen kirjailija, joka uskoo unelmiin ja yhdenvertaisuuteen. Kirjoittamisen lisĂ€ksi hĂ€n rakastaa yhdistellĂ€ yllĂ€ttĂ€viĂ€ makuja keittiössĂ€ – tosin itse tehtyĂ€ pekonisuklaata hĂ€n ei suosittele kenellekÀÀn.


Narrator: Heidi Ajanto

Duration: