(120)

Vovestykket

audiobook & e-book


Ambra Vinter er journalist pÄ Sveriges stÞrste nyhedsavis. Kort fÞr jul bliver hun sendt til Kiruna i det allernordligste, snedÊkkede Sverige pÄ en opgave, ingen andre vil have. Samtidig har Ambra sine helt egne grunde til at ville undgÄ Kiruna.

PÄ hotellet mÞder hun Tom Lexington, en tidligere elitesoldat, der slikker sÄrene oven pÄ et helikopterstyrt og en tilfangetagning. PÄ trods af deres Äbenlyse tiltrÊkning er Tom ikke kommet sig over sin ekskÊreste, der forlod ham for en anden, og efter en svidende afvisning beslutter Ambra sig for, at hun er bedre tjent uden ham.

Da hun pÄ grund af et aflyst fly mÄ blive i Kiruna, mÞdes de igen, og mod begges forventning vender tiltrÊkningen tilbage. Men for Tom er fortiden svÊr at ryste af sig. Og da Ambra opdager, hvad der skete, dengang han blev taget til fange i Tchad, mÄ hun gÞre op med sig selv, hvor meget hun tÞr stole pÄ ham.

Vovestykket er en medrivende kÊrlighedshistorie om to stÊrke mennesker med skrammer pÄ sjÊlen. Om at konfrontere sin fortid og finde modet til at satse pÄ kÊrligheden.

Vovestykket er tredje, selvstÊndige bog i svenske Simona Ahrnstedts romantiske samtidsserie, der ogsÄ tÊller Arvingen og LÞftet. Hendes bÞger har solgt mere end 300.000 eksemplarer alene i Sverige og udkommer pÄ mere end 17 sprog. Arvingen er den fÞrste svenske kÊrlighedsroman, der er blevet oversat og udgivet i USA.


Narrator: Sara Emilie Nielsen
Duration: