(43)

Aavehevosen arvoitus

Hörbuch


Salaseura Apassit on tÀÀllÀ!

Itsepintainen sumu riivaa syksyistÀ HelsinkiÀ öisin. Sumussa laukkaa aavehevonen, joka rikkoo liikkeiden nÀyteikkunoita Aleksanterinkadulla ja sotkee Esplanadin istutuksia. Poliisi on ymmÀllÀÀn. Kun hevonen iskee Stockmannin tavarataloon, jossa Heikin Àiti on myyjÀnÀ, Heikki perustaa kaveriensa kanssa salaseuran Apassit. Apassit pÀÀttÀvÀt ottaa selvÀÀ aavehevosen arvoituksesta. He joutuvat elÀmÀnsÀ seikkailuun, josta ei puutu vauhtia ja vaarallisia tilanteita.

Aavehevosen arvoitus aloittaa lasten jÀnnittÀvÀn etsivÀsarjan, jossa ratkotaan salaperÀisiÀ tapauksia noin vuonna 1910. Kirjasarjan historialliset puitteet tempaavat kaikenikÀiset kuuntelijat kiehtovaan seikkailuun menneeseen maailmaan.

Tapani Bagge on huumorilla höystetyn jÀnnityksen ja vauhdikkaiden tarinankÀÀnteiden mestari. TÀmÀ yhden miehen tarinatehdas tuottaa parhaimmillaan useamman kirjan vuodessa. Monipuoliseen ja palkittuun tuotantoon lukeutuu niin lasten kuin aikuisten romaaneja, kuunnelmia, nÀytelmiÀ sekÀ tv- ja elokuvakÀsikirjoituksia.