(0)

Al den trang til katastrofe

E-Book


"Han mÄtte ikke gÄ i mosen. Hvad ragede det ham. Skulle man ikke kunne gÄ i mosen, fordi ens mor sagde det? Skulle man ikke kunne gÞre, hvad der passede en, f.eks. banke i telefonboksens mÞntbeholder, sÄ tiÞrerne vÊltede ud? Det var ikke let, men han kunne det, selv om det gjorde sÄ ondt i hÄnden, at han ikke kunne rette den rigtigt ud i flere dage og mÄtte skrive med hÞjre i skolen."

"Al den trang til katastrofe" bestÄr af 14 noveller fra virkelighedens verden. Historierne emmer af realisme, miljÞerne er genkendelige og ofte hÄrde. Karaktererne bevÊger sig mellem barndommen og voksenlivet, der, hvor drÞmme, afmagt og uskyld mÞdes og danner det hele menneske.

"God realisme med makaber tilsĂŠtning."

– Politiken

"...rammer plet med sine beskrivelse af almenmenneskelig afmagt over for virkelighedens kaotiske mangfoldighed. .. mesterligt skrevet. Al den trang til katastrofe er meget vellykket."

– Sentura

Hans Peter Rolfsen er en dansk forfatter. Han bevÊger sig inden for mange forskellige genrer og har bÄde skrevet romaner, noveller, fagbÞger samt en lang rÊkke bÞrne- og ungdomsbÞger.