(7)

Amenhotep

E-Book


TĂ€mĂ€ teksti ei ole mikÀÀn tavallinen kirja, vaan henkisen herÀÀmisen kaava. Se sisĂ€ltÀÀ energian, jota valkoinen lootuskukka kuvaa. Sen sanat ovat kuin se kuuluisa sormi, joka osoittaa kuuta. ÄlĂ€ katso sormeen jos haluat nĂ€hdĂ€ kuun, eli anna sanojen ja sanojen vĂ€lisen hiljaisuuden viedĂ€ sinut Olemisen ja autuuden tanssisaleihin. Sinne ne sinua osoittavat kulkemaan.

TÀmÀn tekstin tarkoitus on opettaa Eknaton-nimisen mestarin opetuksessa vain yhtÀ asiaa: "Ulkopuolellasi ei ole mitÀÀn." SiitÀ faarao Ekanton eli Amenhotep IV kertoo seuraavaan tapaan:

"Huomaathan, ettÀ aivan kaikki, mistÀ tÀssÀ kerromme puolisoni Nefertitin kanssa, on Sinun tietoisuutesi sisÀllÀ. Tiedostamisesi hellÀssÀ huomassa.

Ulkopuolellasi ei ole mitÀÀn. Kun ymmÀrrÀt edellisen lauseen hyvin kirkkaasti olet viisaista viisain ja oivaltaneista oivaltanein.

Ulkopuolellasi ei ole mitÀÀn. EikĂ€ ole mitÀÀn sellaista kuin “ulkopuoli”.

Kaikki on “suuressa mielessĂ€si” tai tiedostamisesi sisĂ€llĂ€. Sinun tunteesi ovat tietoisuutesi sisĂ€llĂ€, ajatuksesi ilmenevĂ€t siellĂ€, kaikki “ympĂ€ristöt” kauniit ja kauheat, ovat sisĂ€llĂ€si. Lihaa ja verta oleva fyysinen kehosi on myös siellĂ€, sisĂ€llĂ€si, tietoisuutesi sisĂ€llĂ€. MitÀÀn muuta ei ole missÀÀn muualla. Ei missÀÀn muualla.

Kun siis puhutaan vihkimystiestÀ. Matkaat sitÀ omassa ItsessÀsi. Kun puhutaan chakroista, ne ovat sinussa. Kun puhutaan Merkabasta, se tarkoittaa ettÀ SinÀ Olet Se. Ja kun kerrotaan Tarot-korttien kuvaamista tietoisuuden portaista kohden itseoivalluksen ja Jumal-oivalluksen tilaa, ne kuvaavat sinun kulkemistasi Omassa itsessÀsi, tietoisuutesi sisÀllÀ."

TÀmÀ kirja on opas Ykseyteen, Rakkauteen, Valoon.