(6)

Anele minua - Eroottinen Novelli

Hörbuch und E-Book


"Ajatukseni tÀytti nyt vain hÀnen mulkkunsa ja se, miten paljon sitÀ halusin. Sitten hÀn liukui sisÀÀn, tÀytti minut kokonaan. HÀn ei liikkunut ensin vaan antoi minun tuntea jokaisen millimetrin."

He temusivat sisÀÀn ulko-ovesta pitkÀn juoksulenkin jÀlkeen. Pohkeita aristi, ja Alicia tunsi itsensÀ ihanalla tavalla voimattomaksi. Juoksemisella oli aina hyvÀ vaikutus hÀneen, se sai hÀnet janoamaan elÀmÀltÀ muutakin.

HĂ€n meni suihkuun, ja William pyysi saada liittyĂ€ seuraan. Tietysti hĂ€n sai. He saippuoivat toisiaan vuorotellen jĂ€nnityksen tiivistyessĂ€. He molemmat halusivat. Mutta William halusi hieroa hĂ€ntĂ€ ensin. HĂ€n aloitti hartioista ja eteni lĂ€pi koko kehon. William hieroi hĂ€ntĂ€ hellĂ€sti ja pitkÀÀn – niin kauan, ettĂ€ lopulta Alicia sai pyytÀÀ ja anella. HĂ€n oli aivan rĂ€jĂ€htĂ€mĂ€isillÀÀn.

Saga Stigsdotter on ruotsalainen kirjailija, joka on kÀynyt Jakobsbergin kansanopiston kirjailijakoulun. HÀn kirjoittaa intiimisti normeja rikkovasta rakkaudesta, ja hÀntÀ kiehtoo valtadynamiikka. Huumorilla ja seikkailunhalulla hÀn ohjaa lukijan uusiin ja toinen toistaan kuumempiin tilanteisiin.