(34)

Baristas : tredje boken

E-Book


Ute pĂ„ stan stannar folk upp och kisar mot den vĂ€rmande vĂ„rsolen. Äntligen börjar livet kĂ€nnas lĂ€ttare för vĂ€nnerna pĂ„ Pronto efter en tung och mörk vinter. Krisen i Rubens fjĂ€llstuga under luciahelgen har satt djupa spĂ„r som bĂ„de har fördjupat vĂ€nskapen, och splittrat gĂ€nget.

För Ruben vĂ€ntar mycket nytt. Han har hoppat av teaterlinjen pĂ„ Södra latin dĂ€r han vantrivdes frĂ„n start. IstĂ€llet ska han jobba med Sandro pĂ„ Pronto, ett stort och viktigt ansvar att axla. Och en himla kul erfarenhet för Ruben som showar för lördagskunderna och charmar stammisarna. Nicolas kĂ€nner inte igen sig sjĂ€lv. Han borde kunna vara supernöjd med livet och kĂ€r i Amanda, men nĂ„got skaver. KĂ€nslorna för Nathalie finns kvar och Nicolas vet inte hur han ska tackla dem. Utanför vĂ€nkretsens kĂ€rna stĂ„r Ludvig, som efter fylleutbrottet i fjĂ€llen inte riktigt har förlĂ„tits av vĂ€nnerna, eller av Viki. Han strular med tjejer och dricker lite för ofta, och för mycket. Viki borde dĂ€remot kunna glĂ€djas Ă„t en omstart i livet med egen lĂ€genhet pĂ„ Kaptensgatan och all frihet hon kan önska sig, men för Ruben avslöjar hon en mörk hemlighet


För tredje och sista gÄngen möter vi gÀnget pÄ Pronto, men ska vÀnnerna kunna Äterförenas? Kan vÀnskapen nÄgonsin bli som förut?