(5)

Beethovens tia

Hörbuch und E-Book


Frank Ryan lever ett lugnt liv som pianotekniker och jazzpianist. Men plötsligt förĂ€ndras allt. En Ă€ldre dam ger Frank ett hĂ€fte med noter. Dagen dĂ€rpĂ„ Ă€r hon död, och mystiska personer söker upp Frank. Det mĂ„ste vara nĂ„got speciellt med de dĂ€r noterna 
 Frank dras in i ett Ă€ventyr som han aldrig hade kunnat drömma om.

Frank Ryan kastas mot sin vilja in i rollen som detektiv. Uppdraget Àr helt enkelt för viktigt för att han inte ska engagera sig. PÄ vÀgen upptÀcker han nya sidor av sig sjÀlv, men ocksÄ av personer i sin nÀrhet.

Detta Àr den första boken i serien Ett fall för Frank Ryan. Det Àr en spÀnnande men ocksÄ humoristisk bok med flera ovÀntade vÀndningar.

Den kanadensiska författaren Brian Harvey Àr ocksÄ marinbiolog. Förutom deckarna om Frank Ryan har han skrivit böcker om biologisk mÄngfald i haven och segling. Han bor i Nanaimo, British Columbia, liksom sin fiktiva hjÀlte Frank Ryan. Harvey har ocksÄ studerat musik och spelar piano.

Viljas böcker Àr uppskattade av personer som Àr ovana vid att lÀsa eller kanske har nÄgon form av lÀssvÄrigheter. SprÄket Àr enkelt men innehÄllet Àr anpassat för vuxna lÀsare.