(0)

Besat

E-Book


”Der er masser af hendes slags. Det eneste, de behþver, er en krystalkugle og et telt. Hun er fuld af lort, men pengene ruller ind, fordi byen her er fuld af desperate mennesker. Jeg vil sige, at hun har udnyttet Elizabeth Caleys overtro. Hendes snak om klientfortrolighed er noget fis, og det er det rene vrþvl, at hun har hjulpet politiet, det har jeg undersþgt.”

Den stenrige familien Caley hyrer privatdetektiv Lorraine Page til at finde deres forsvundne datter. En kvinde, der pÄstÄr at vÊre clairvoyant, har overbevist pigens mor om, at der er noget overnaturligt over den mystiske forsvinden, og Lorraine mÄ modvilligt indrÞmme, at meget peger i retning af voodoomiljÞet i New Orleans. Hun mÄ dykke ned i den uhyggelige og fremmede verden for at finde frem til den forsvundne pige, mens hÄbet om at finde hende i live lige sÄ stille rinder ud.

”Besat” er en spéndende psykologisk thriller af en af Storbritanniens bedste krimiforfattere. Bogen udkom fþrste gang i 1996 og er blevet oversat til en lang rékke fremmedsprog.

Lynda La Plante (fĂždt Lynda Titchmarsh, 1943) er en engelsk forfatter, der har skrevet bĂ„de romaner og manuskripter til tv-serier. Hun er sĂŠrligt kendt for manuskriptet til den engelske krimiserie ”Prime Suspect” (”MistĂŠnkt”) med Helen Mirren i hovedrollen. Lynda La Plante har skrevet inden for mange forskellige genrer, og flere af hendes bĂžger er blevet internationale bestsellere.