(41)

Betongsuggan

Hörbuch und E-Book


"Johanna rös till vid tanken pĂ„ den unga flickan och minnet av den spruckna skallen. Den bleka huden med blod över bĂ„de ansiktet och de bara armarna. SkrapsĂ„ren. Ögonens blinda stirrande."

Som en av de yngsta anstÀllda hos uppsalapolisen Àr Johanna van vid att stÄ vid sidan och se sina mer erfarna kollegor arbeta. Trots sin ringa Älder Àr hon ÀndÄ kriminalkommissarie, och i sin egen Äsikt redo att ta sig an egna fall, med lite stöd frÄn sin Àldre kollega Lars Klever. En tidig morgon gÄr Johanna till sitt jobb som vanligt, fast bakfull och utan att ha fÄtt mer Àn nÄgon minuts sömn. Hon har chans att bli tilldelad sin första förundersökning, men fallet hon fÄr ska komma att fÄ henne att Ängra att hon gick till jobbet.

"Betongsuggan" Àr en deckare dÀr vi fÄr vi följa kriminalkommissarie Johanna Rosling, hennes mentor och kollega kriminalkommisarie Lars Klever samt övriga medlemmar i den grupp av poliser som tar upp den intensiva jakten pÄ en ung flickas mördare.

Systrarna Elin Roth och Linda Pike har genom hela livet haft ett stort intresse för lÀsning och litteratur, vilket har lett till att de tillsammans har börjat skriva egna böcker. Deras skarpa personskildringar och intressanta karaktÀrer har gjort dem till hyllade deckarförfattare.