(496)

Bridgerton & Rokesby: Neiti Bridgerton

Hörbuch und E-Book


KipinöivÀ kohtaaminen.

JÀitkö ikÀvöimÀÀn Bridgertonin sisarusten romanttisia kiemuroita ja hauskaa sanailua? Huippusuositun Julia Quinnin Rokesby-sarja kertoo Bridgertonien naapureina asuvan Rokesbyn perheen veljessarjasta 1700-luvulla, Bridgertonin sisarusten vanhempien nuoruusaikaan. Sarjan aloittaa vanhin veljeksistÀ George, joka joutuu napit vastakkain itsepÀisen Billie Bridgertonin kanssa.

Billie Bridgerton on aina tiennyt, ettÀ tuleva aviomies on joku Rokesbyn veljeksistÀ. Hovimiehet eivÀt BillietÀ kiinnosta, joten puoliso saa kaikin mokomin löytyÀ naapurista, kunhan ei ole tylsÀ ja jÀykkÀ George. Kun harkitsematon Billie joutuu hankalaan tilanteeseen, osuu pelastajaksi tietenkin juuri ÀrsyttÀvÀ George. KipinÀt sinkoilevat vanhojen vihollisten kohdatessa tiluksilla ja tanssisaleissa.

Yhdysvaltalainen Julia Quinn (s. 1970) opiskeli taidehistoriaa Harvardissa ja pÀÀtti sen jÀlkeen ryhtyÀ lÀÀkÀriksi. HÀn ehti kuitenkin saada kustannussopimuksen ennen opintojensa alkua. Quinnin romanttiset historialliset romaanit, joista tunnetuin on Bridgerton-sarja, ovat maailmanmenestyksiÀ. Bridgerton-kirjoihin perustuva tv-sarja on Netflixin historian katsotuimpia.