(14)

Brunssikirja: Brunch all day

E-Book


Brunssi joka pÀivÀ!

Brunssin ei tarvitse rajoittua vain viikonloppuaamuihin, vaan brunssiherkuista voit nauttia viikon jokaisena pÀivÀnÀ. BrunssipöytÀÀn on nyt katettu yli 100 vÀrikÀstÀ, herkullista ja raikasta hyvÀn mielen reseptiÀ nautittavaksi ystÀvien ja perheen kesken.

PysÀyttÀvÀn kauniit ruokakuvat siivittÀvÀt inspiroivaa makumatkaa. Brunssikirjasta löytyy makeita ja suolaisia vohveleita, puuroja, ruokaisia salaatteja, liuskoja ja pÀivitettyjÀ brunssiklassikkoja. Mukana myös piristÀviÀ mocktaileja ja reseptejÀ makeampaan arkeen.

Jenni HÀyrinen on ruokataiteilija, palkitun LiemessÀ-blogin kirjoittaja, yrittÀjÀ, intohimoinen valokuvaaja ja keittokirjailija, joka haaveilee laatikkopyörÀstÀ, omasta kasvimaasta ja kiireettömistÀ aamuista. Saara Atula on kasvisruokabloggaaja, valokuvaaja ja lÀÀkÀri. Vaellusharrastuksen lomassa Saara on hakenut resepti-inspiraatiota aina Indonesian sademetsistÀ Nepalin korkeimmille vuorille. Kemiönsaaren hirsimökissÀ vuonna 2016 syntynyt ViimeistÀ murua myöten -blogi nousi vajaassa vuodessa yhdeksi Suomen luetuimmista ruokablogeista.