(1)

Cosmo 1

E-Book


Cosmo fyller snart fjorton Är, spelar i VÀsterÀngens BK och har bara en sak i huvudet - fotboll. Laget har kÀmpat i tvÄ Är för att fÄ ihop pengar till sÀsongens höjdpunkt, Gothia Cup, men kan de konkurrera med alla storklubbar som Àr med i cupen?

Hemma Ă€r det mest tjafs och det gĂ„r ut över resultaten i skolan. Hur Ă€r det mellan hans förĂ€ldrar egentligen? Är de pĂ„ vĂ€g att skiljas? Pappa hotar med att Cosmo mĂ„ste sluta med fotbollen om han inte skĂ€rper sig i skolan. Samtidigt vill pappa att Cosmo ska spela i AIK trots att Cosmo hĂ„ller pĂ„ Hammarby. Hur ska Cosmo hantera Marre i AIK, som redan i första matchen ser till att Cosmo hamnar pĂ„ sjukhus?

Livet Àr inte bara fotboll. Under en semester pÄ Kreta lÀr Cosmo kÀnna Costas och tvillingarna Lotta och Sofia. Systrarna Àr sÄ lika varandra att han har svÄrt att se skillnad pÄ dem, ÀndÄ kÀnns det extra spÀnnande med Lotta. En kvÀll hamnar de i en mörk grÀnd och allt tar plötsligt en dramatisk vÀndning. Mycket hÀnder under sÀsongen. Ska Cosmo fortsÀtta i VÀsterÀngen eller ska han söka sig till en ny klubb? Och vad ska han svara nÀr Lotta sÀger att hon vill trÀffa honom ensam?

Cosmo Àr en bok om fotboll och om livet nÀr man gÄr i Ättan. Det hÀr Àr den första boken i serien om Cosmo & Evil. Se till att vara med redan frÄn avspark.

KP KP KP KP

"... Boken var rolig att lÀsa, trots att jag inte tycker om fotboll. Man kÀnde igen sig överraskande mycket i mÄnga situationer. Jag rekommenderar boken, speciellt till alla som gillar fotboll."

Betyg 4/5 Jonatan Kraft, KP (Kamratposten)