(0)

Den andre mannen

E-Book


De tog hans fru. Han kommer öppna helvetets portar för att fÄ henne tillbaka.

NÀr John Gatlins gravida fru kidnappas kastas han ut i en obeveklig kapplöpning för att fÄ tillbaka henne. Samtidigt fÄr han ett mystiskt mejl frÄn sin försvunne far om att möta honom i Guatemala.

Djupt inne i Guatemalas djungel stÄr ett hemligt labb i centrum för ett vÀxande drogimperium. Men nÀr drogsmugglarna upptÀcker ett extremt sÀllsynt mineral som Àr en viktig komponent i produktionen av en banbrytande, ovÀrderlig neuroenhancement som vÀrlden lÀngtar efter, bryter helvetet lös.

NÀr ryktet om upptÀckten av det sÀllsynta materialet nÄr de sju av de största, medicinska företagen i vÀrlden, kÀmpar de för att lÀgga vantarna pÄ fyndet. Samtidigt reser sig en hemlig, kriminell organisation i skuggorna och skickar ut sina bÀsta lönnmördare för att sÀkra fyndet.

NÀr alla kÀmpar för kontroll över upptÀckten kastar de in alla resurser de har. FÄngad i denna virvel av vÄld behöver John varje uns av sin beslutsamhet för att fÄ tillbaka sin fru.

Kommer han att hitta sin fru innan det Àr för sent?

John Gatlin mÄste jaga över hela vÀrlden i en internationell konspiration dÀr ingenting Àr som det verkar, och han mÄste anvÀnda alla medel för att överleva.

Fans av Mark Greaney, Jack Mars, Gregg Andrew Hurwitz och Brad Taylor kommer att Àlska John J Gatlin thrillerserien.