(61)

Den falska hertiginnan

Hörbuch und E-Book


Motvilligt gÄr den bistra och reserverade hertigen av Warminster med pÄ att skjutsa en Àldre dam i sin vagn. Men nÀr han upptÀcker att damen i sjÀlva verket Àr en ung, rödhÄrig skönhet som har rymt frÄn sin far och ett stundande bröllop blir han rasande. Hertigen skadar sig allvarligt nÀr vagnen kör av vÀgen och de fÄr övernatta hemma hos ett par vÀnner till den unga kvinnans far. Hon fruktar att bli hemskickad om deras vÀrdar fÄr veta sanningen och sÀger till dem att hon och hertigen Àr gifta. Till sin förfÀran upptÀcker hertigen att han enligt en obskyr lag faktiskt Àr gift med den oregerliga och impulsiva unga kvinnan. Deras ömsesidiga motvilja förvandlas dock till passion under resan till Frankrike, dÀr Napoleon har förklarat kring mot England. FrÄgan Àr nu om de kommer lyckas ÄtervÀnda till England oskadda för att fullfölja sin kÀrlek.

Cartlands böcker Àger rum i de finare engelska kretsarna och i exotiska miljöer. KÀrleken Àr hÀftig mellan de passionerade hjÀltarna och vackra hjÀltinnorna, men gÄng pÄ gÄng gÄr de igenom prövningar. Men Àkta kÀrlek Àr alltid starkast och det finns ingenting den inte kan besegra.

Barbara Cartland (1901-2000) Àr den mest produktiva författaren i det tjugonde Ärhundradet. Vi har över 650 böcker frÄn Cartlands romantiska hand. Hennes böcker Àr översatta till 38 sprÄk, och med över en miljard sÄlda exemplar kan det inte lÀngre finnas nÄgon tvekan om att Barbara Cartland Àr en av vÀrldens största romantiker.