(7)

Dominique 1: Jag heter Dom

Hörbuch und E-Book


Dom har en erotisk show dĂ€r vissa Ă„skĂ„dare bjuds upp pĂ„ scen för att delta. Denna dominatrix Ă€r utrustad med en övernaturlig intuition som ger henne förmĂ„gan att avlĂ€sa andras fetischer. PĂ„ bĂ€nkraderna i salen rĂ„der en explosionsartad sexuell stĂ€mning – men hon kontrollerar dem alla. Ian, en distingerad och slipad affĂ€rsman intresserar sig för hennes förestĂ€llning. Denne investerare verkar dock inte inse vem han har att göra med ... Vilket av de bĂ„da rovdjuren kommer att tĂ€mja det andra?

Ashley Stone Àr pseudonymen för en polyglott författare som frÀmst skriver pÄ franska och engelska. Hon har bott i heta lÀnder dÀr fri kÀrlek ibland Àr förbjuden men alltid passionerad. Hon började studera psykologi och sexologi innan hon började skriva för olika tidskrifter, dÀr hon under tio Är specialiserade sig pÄ att svara pÄ lÀsarbrev relaterade till mÀnskliga, romantiska och sexuella relationer.

Hennes berÀttelser blandar vanliga fantasier och outforskade tabun med komplexiteten i mÀnskliga relationer, sÄ att lÀsaren kan identifiera sig med dem och utforska sitt eget undermedvetna.