(0)

Emilie Lilja og den uventede veninde Stephania Potalivo

Hörbuch


En hÞflighedsmiddag blev startskuddet til et venskab, der overraskede bÄde Emilie Lilja og Stephania Potalivo. Her fortÊller de to nemlig om, hvordan fordomme om den anden fyldte hos dem begge, fÞr de fandt hinanden i et venskab med unik ro og en helt speciel besÊttelse. Lyt med og hÞr mere om det uventede og egentlig meget private venskab og bliv klogere pÄ, hvorfor de to er veninder, og hvor de ser deres venskab om 20 Är.

HvornÄr er man egentlig en god veninde? Og ikke mindst hvordan? Flere forskere har udrÄbt venskabet til at vÊre den nye grundsten i det moderne menneskes til tider kaotiske liv. Men det der med at fÄ gode venner er ikke lige nemt for alle. For podcastvÊrt Freia Dam har det altid vÊret svÊrt at gennemskue de mange uskrevne regler og forventninger, som (potentielle) veninder har haft til hende. Derfor har hun inviteret en rÊkke kendte kvinder og deres udvalgte veninder i studiet for at blive klogere pÄ de uskrevne veninde-regler. For hvordan holder man egentlig fast i en veninde, og hvorfor er det overhovedet umagen vÊrd?

VĂŠrt: Freia Dam

Produktion og klipning: Rikke Romme

RedaktĂžr: Sara Wilkins, alt.dk

Produceret af Talk Town, Story House Egmont

Freia Dam er journalist, radiovĂŠrt og podcastproducent. Hun stĂ„r blandt andet ogsĂ„ bag Talk Town podcastene ’Hele vejen rundt’ og ’Fit Living Podcast’.