(7)

En chance mere

Hörbuch und E-Book


ET ENKELT OPKALD FORANDRER ALT

I en alder af 35 Ă„r har Mika Suzuki ikke styr pĂ„ ret meget i sit kaotiske liv. Hendes seneste forhold er endt katastrofalt. Hun er en evig skuffelse for sine meget traditionsbundne japanske forĂŠldre. Og hun er igen blevet fyret fra endnu et hĂ„blĂžst job. Hendes tilvĂŠrelse er pĂ„ et absolut lavpunkt, da hun modtager et telefonopkald fra Penny – den datter, hun bortadopterede 16 Ă„r tidligere.

Penny vil gerne have et forhold til sin biologiske mor, efter at hun har mistet sin adoptivmor. I sin iver efter at imponere sin datter kommer Mika til at pynte lidt rigeligt pÄ sandheden om sit liv. Det, der begynder som en lille hvid lÞgn ender med, at Mika pludselig har tegnet et billede af sig selv som moden, ansvarsbevidst og succesfuld i bÄde karriere og kÊrlighed.

Kan Mika endelig fÄ den familie, hun har drÞmt om, eller vil lÞgnene i sidste ende indhente hende? Og hvem er egentlig den rigtige Mika?

En chance mere er en charmerende og hjertevarm fortélling om at finde sig selv – i livet, i moderskabet og i kérligheden.

Pressen skriver:

“Klar kandidat til Bedste bog 2022.”

– Glamour

“En smuk fortélling om kérlighed, tillid og tilgivelse.”

– Good Housekeeping

”En chance mere er en rþrende blanding af humor og hjerte. ”

– Bust Magazine

”En hjertevarm fortĂŠlling om bĂ„ndet mellem mĂždre og dĂžtre.”

– BookBub

“Karaktererne er genkendelige og kérligheden realistisk. Velskrevet, sjov og rþrende.”

– Booklist


Sprecher*in: Katrine Bach
Dauer: