(0)

Englannin sanakirja

E-Book


TÀmÀ sanastokirja sisÀltÀÀ yli 3 000 englanninkielistÀ sanaa ja fraasia, jotka on ryhmitelty aiheittain. NÀin voit valita helpommin, mitÀ haluat oppia ensin. TÀmÀn lisÀksi kirjan toinen puolisko sisÀltÀÀ kaksi hakemisto-osiota, joita voidaan kÀyttÀÀ perussanakirjoina sanojen löytÀmiseksi jommallakummalla kielellÀ. Kaikki kolme osaa yhdessÀ tekevÀt tÀstÀ kirjasta loistavan resurssin kaikentasoisille opiskelijoille.

NÀin kÀytÀt tÀtÀ englannin kielen sanastokirjaa

Etkö ole varma, mistÀ aloittaa? Suosittelemme, ettÀ kÀyt ensin lÀpi kirjan ensimmÀisen osan verbi-, adjektiivi- ja fraasiluvut. NÀin saat erinomaisen pohjan lisÀoppimiselle ja jo tarpeeksi englannin kielen sanastoa perusviestintÀÀn. Kirjan toisen puoliskon sanakirjoja voidaan kÀyttÀÀ aina tarvittaessa, kun haluat etsiÀ sanoja, joita kuulet kadulla tai joiden kÀÀnnöksen haluat tietÀÀ, tai vain oppiaksesi uusia sanoja aakkosjÀrjestyksessÀ.

Loppukaneetti

Sanakirjoja on ollut olemassa vuosisatoja, ja kuten niin monet asiat, jotka ovat olleet olemassa jo jonkin aikaa, ne eivÀt ole kovin muodikkaita. Ne voivat vaikuttaa hieman tylsiltÀ, mutta ne toimivat tavallisesti erittÀin hyvin. YhdessÀ englannin kielen perussanakirjaosien kanssa tÀmÀ englannin kielen sanakirja on loistava resurssi, joka tukee sinua koko oppimisprosessin ajan. Se on erityisen kÀtevÀ, kun sinulla ei ole Internet-yhteyttÀ sanojen ja fraasien etsintÀÀn.