(0)

Exit Sugartown

E-Book


"NÄr ens lillebror begynder at Êde grÊs, hvad kan man sÄ gÞre andet end at rejse hen, hvor pengene er..."

Dawn er 17 Är og bor i Sugartown, hvor hendes mor syr denimjakker, hendes far, den tidligere skomager, mÄ ernÊre sig ved at stÞbe gasbeton. Dawn drÞmmer om en uddannelse, hvor hun kan lÊre mere engelsk. Men det er smÄt med penge. Det er smÄt med mad, smÄt med arbejde, og der er ingen tid til skolegang. Da Dawns lillebror begynder at spise grÊs og dropper skolen for at arbejde, rejser hun og hendes veninde ud, hen hvor pengene er.

Det er storbyen City, der trÊkker, men rejsen er livsfarlig, man ender med en kÊmpe gÊld, lever med falsk ID, fÄr de vÊrste jobs og mÄ konstant styre uden om vold, sexhandel og kriminalitet - eller styre lige ind i det ... Er det ikke en menneskeret at kunne klare sig? Overleve?

"Exit Sugartown" er Martin Petersens fÞrste ungdomsbog siden 2006, en rÄ og barsk historie, der ikke slipper en lige med det samme.

Pressen skrev:

»LÊs den, fordi det gÞr dig klogere pÄ verden, fordi den er en af de bÞger der giver dig noget, noget du tÊnker over og sluger, og fordi Martin Petersen har fortjent det med den her fabelagtige bog.«

********/10 – Josephine, Boggnasker.dk