(129)

Fallet med den farliga dimman

Hörbuch und E-Book


Har du rÄkat ut för spökerier? DÄ kan du ringa till SpökbyrÄn! HÀr finns Elsa och Kalle som vet det mesta om spöken. Den hÀr gÄngen behöver Roberto Gonzales deras hjÀlp. Det Àr nÄgon som slÀpper ut hans hÀst om nÀtterna, fast han vaktar noga. Plötsligt öppnas grinden och hÀsten galopperar ivÀg. Utan att nÄgon syns till! Det har hÀnt flera gÄnger, men bara nÀr det Àr dimmigt ute... Vad vill spöket, egentligen? Och varför springer hÀsten alltid till vattenfallet? Elsa och Kalle har fÄtt ett nytt spÀnnande och mystiskt fall att lösa!

Böckerna om "SpökbyrĂ„n" Ă€r rafflande och klurig lĂ€sning för lĂ„gstadieĂ„ldern av spĂ€nningsmĂ€starinnan Kristina Ohlsson. Moa Wallin har gjort de generösa och stĂ€mningsfulla illustrationerna. ”Fallet med den farliga dimman” Ă€r den tredje fristĂ„ende boken i serien. LĂ€s ocksĂ„: ”Fallet med den rysliga skuggan” och ”Fallet med det mystiska godismonstret”.

KRISTINA OHLSSON Ă€r en av vĂ„ra mest framgĂ„ngsrika kriminal- och barnboksförfattare och tillhör Sveriges absoluta deckarelit. Hennes böcker har blivit stora lĂ€sarsuccĂ©er, inte minst hennes populĂ€ra rysare för slukarĂ„ldern. Med titlar som "Glasbarnen", "Zombiefeber" och "Mysteriet pĂ„ Ödeborgen" har hon en central plats i barnens bokvĂ€rld. HĂ€r Ă€r hon aktuell med en ny spĂ€nnande serie för barn i lĂ„gstadieĂ„ldern – SpökbyrĂ„n!

MOA WALLIN har illustrerat böcker för bÄde barn och vuxna. Hon har Àven gjort bilder till spel, lÀromedel och skivomslag. Hennes stÀmningsfulla illustrationer gör SpökbyrÄn och Dimdalen till en extra spÀnnande plats att vara pÄ.