(0)

Fjorten dage i Eves liv

E-Book


Bogen handler om Eve. Den fÞlger hende fjorten dage igennem livet, fra hun er en lille glad og bekymringsfri pige pÄ syv Är indtil hendes halvfjerdsÄrs fÞdselsdag. De fjorten dages sorger og glÊder er vÊsentlige i forhold til at forme Eves liv. Det er fjorten dage, der fortÊller om en stor sorg i Eves liv og om hendes udvikling over en ulykkelig og forvirret ungdom, indtil drÞmmen kommer ind i hendes liv. En drÞm, der kommer til at gÞre hende til et fremtidens ikon og til et hÄb for Jordens mangfoldighed.

Uddrag af bogen

Elefanten har en lÊnke om det ene ben. Den stÄr bare og tripper pÄ stedet. Det fÞles helt anderledes, end nÄr bjÞrnemanden stÄr og gÄr pÄ det samme sted. Han er jo bare en skulptur. Men elefanten er levende. Det kramper i min mave at se ham stÄ sÄdan. Imellem elefanten og os er der en dyb grav ligesom udenfor. Elefanten stirrer ud over graven med et tomt blik. Snablen hÊnger slapt ned. SÄ fÄr elefanten Þje pÄ mig. Dens Þjne kigger lige ind i mine.

”HjĂŠlp mig!” RĂ„ber den uden at andre, end jeg kan hĂžre det.

Jeg ved ikke, hvem der har mest brug for hjĂŠlp. Den eller mig. Jeg begynder at grĂŠde.

”Jeg vil hjem,” hulker jeg.

Om forfatteren

Gitte Paracha Thorhauge har tidligere udgivet romanerne Anna Rubina – Slégt, Anna Rubina og Jeg brénder sgu fucking hele lortet. Derudover har hun udgivet to digtsamlinger og kattebogen Kattens til kérlighed.