(0)

Giovannino tai kuolema!

E-Book


Rakkaudesta, nuoruudesta ja petoksesta.

Nuori Chiarina on rakastunut Giovanninoon. Valitettavasti nuorimies ei ole tytön Ă€itipuolen donna Gabriellan mieleen, sen enempÀÀ kuin mikÀÀn muukaan, mitĂ€ Chiarina haluaa, tekee tai on. Ankaran ja Ă€kkipikaisen Ă€itipuolen luonteen tietĂ€vĂ€t kaikki, mutta kyllĂ€hĂ€n tyttö pitÀÀ kurissa ja nuhteessa pitÀÀ. Chiarina ei kuitenkaan ole valmis luovuttamaan. HĂ€nelle asia on selvĂ€ – Giovannino tai kuolema.

Mutta kun Giovanninosta sitten tulee tuttu vieras donna Gabriellan talossa, alkaa nuorukainen yllÀttÀen tehdÀ vaikutuksen tytÀrpuolen lisÀksi donnaan itseensÀ. SinisilmÀinen Chiarina on onnensa kukkuloilla saadessaan viettÀÀ aikaa rakastettunsa seurassa, eikÀ huomaa katseita, joita hÀnen selkÀnsÀ takana vaihdetaan. MitÀ tapahtuu, kun salaisuuden verhot vÀistyvÀt?

Matilde Serao (1856–1927) oli italiailainen kirjailija, joka kĂ€ytti kirjailijanimeĂ€ Gibus del Mattino. Kirjailijanuransa lisĂ€ksi Serao työskenteli toimittajana, ensin yhdessĂ€ puolisonsa kanssa ja erottuaan tĂ€stĂ€ oman lehtensĂ€ johdossa. HĂ€nen tuotannostaan on suomennettu viisi romaania ja yksi novelli.