(0)

Har du lyst?: En sexguide til unge

E-Book


"Har du lyst?" handler om unge og sex. Den sÊtter fokus pÄ emner som fx. pubertet, onani, den fÞrste gang, sexsygdomme, prÊvention, grÊnser, porno og homoseksualitet. Bogen skiller sig ud fra andre lignende bÞger ved at vÊre skrevet i tÊt dialog med en gruppe pÄ cirka 20 unge. Deres erfaringer er flettet ind undervejs i den faglige tekst. De unge fortÊller om bÄde gode og dÄrlige oplevelser - fx om det fÞrste kys og den fÞrste gang.

Bogens holdning er, at sex og lyst bÞr gÄ hÄnd i hÄnd. Det betyder dog ikke, at man kan smide fornuften vÊk. Sex indebÊrer nemlig ogsÄ en risiko. Man kan fÄ en sexsygdom, piger kan blive uÞnsket gravide, og grÊnser kan blive overtrÄdt og krÊnket. SÄ man er nÞdt til at have fornuften med, nÄr man udlever sin lyst. Det kan spare bÄde en selv og ens partnere for ubehagelige oplevelser. Men bare rolig... man kan sagtens have det sjovt alligevel.

"Har du lyst?" har unge mellem 13-17 Är som mÄlgruppe. Bogen er bÄde velegnet til selvlÊsning og som undervisningsmateriale i skolernes seksualundervisning.