(227)

Haudan takaa

Hörbuch und E-Book


Elokuisessa Gotlannissa vietetÀÀn keskiaikaviikkoa. RoolipelejÀ harrastava ryhmÀ tapaa öisin kirkon raunioilla, ja esityksen keskiössÀ on 1100-luvulta perÀisin oleva kaksoishauta: murhattujen vanhan miehen ja nuoren naisen lepopaikka. Nuorta naista esittÀvÀn kauniin 16-vuotiaan Malvan on vietettÀvÀ yö haudassa ja noustava sieltÀ omin voimin ylös.

Kun Malva katoaa salaperÀisesti, Maria Wern saa jutun tutkittavakseen. Tytön isÀ on huolissaan. NÀytelmÀryhmÀÀ johtaa opiskelija Botel Hellsten, joka on lumoutunut Malvan kauneudesta ja haudan salaisuudesta. Onko Botelilla jotain tekemistÀ Malvan katoamisen kanssa, vai löytyykö syyllinen jostain ihan muualta kuin nÀytelmÀryhmÀstÀ?

Kun rannalta löydetÀÀn kuollut nainen, mysteeri mutkistuu entisestÀÀn. Naisen kuolema voi olla onnettomuus, tai sitten se on jotain ihan muuta. Maria Wernin on selvitettÀvÀ langat historian, nykyajan ja fantasian yhÀ tiukemmaksi kÀyvÀstÀ vyyhdistÀ.

Romaanille antaa erityistÀ potkua [] psykologisesti taitavasti kuvatut roolipelaajat, joiden on vaikeaa erottaa fantasiaa todellisuudesta.

Meny


Sprecher*in: Pinja Flink
Dauer: