(3)

Hemma hos Mimmi

Hörbuch


TrÀffa Mimmi, Pippi, Leo och alla de andra i Mimmis vÀrld - roliga, utvecklande böcker och videor för de allra minsta!

»TvÄ helt underbara och pedagogiska böcker för vÄra minsta barn. Betyg 5 av 5.« Bettan bokprataren

Jim Gustafsson och Fredrik Hammarstedt Àr de tvÄ författande logopederna. Med en bakgrund inom barns tal- och sprÄkutveckling har de tagit fram konceptet Mimmis vÀrld, som Àr en sprÄkutvecklande vÀrld för alla barn.

Mimmis vÀrld bestÄr av böcker, lÄtar och filmer pÄ Youtube, samt tips och rÄd till förÀldrar om hur de kan stÀrka barnens sprÄkutveckling pÄ ett roligt och enkelt sÀtt.

Först ut Àr böckerna HÀr Àr Mimmi och Hemma hos Mimmi som riktar sig till de yngsta barnen i den tidiga sprÄkutvecklingen. LÀs böckerna, njut av musiken, dansa med till filmerna och lÀr dig de lÀtta men samtidigt sÄ otroligt viktiga sprÄkutvecklande strategierna med Mimmis vÀrld!

I Hemma hos Mimmi fÄr vi följa med hem till Mimmi och se vad som hÀnder dÀr. Bubben bygger och Pippi lÀser - vad gör de andra?

JIM GUSTAFSSON Àr yrkesverksam som illustratör och legitimerad logoped. Han brinner för att sprida kunskap kring hur du kan stimulera sprÄkutveckling hos smÄ barn. Intresset för barns sprÄkutveckling vÀcktes nÀr han studerade pÄ logopedprogrammet i UmeÄ tillsammans med medförfattare, Fredrik Hammarstedt.

FREDRIK HAMMARSTEDT Àr yrkesverksam som legitimerad logoped och musikskapare. Han arbetar för att sprida kunskapen om enkla sprÄkliga verktyg som kan ge stor effekt nÀr det kommer till barns sprÄkutveckling.

»Mimmi-böckerna gör det lÀtt att fÄ till en höglÀsning dÀr barnet Àr aktiv och deltar.« Barnboksfamiljen

»Det hÀr Àr pedagogiska och fÀngslande pekböcker för de minsta som Àr vÀrda fem av fem möjliga.« Gullis lÀstips